Συχνές ερωτήσεις - Tanda luxe

Κατά τη θεραπεία της των σημαδιών της γήρανσης με το Luxe, μπορείτε να δείτε άμεσα και  μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας:

Οι χρήστες θα νιώσουν μια ζεστή αίσθηση, μαζί με μια απαλή δόνηση στο δέρμα, που  κάποιοι χρήστες έχουν περιγράψει ως κατευναστική. Πολλοί χρήστες βιώνουν μια αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος και γέμισμα του δέρματος.

Μετά από 1 εβδομάδα της θεραπείας:

Οι περισσότεροι χρήστες θα αρχίσουν να βλέπουν βελτίωση στην υφή του δέρματος, ενώ η πλειοψηφία των χρηστών θα δεί μια αύξηση στην υγιή αίσθηση του δέρματος τους και μία αύξηση στην απαλότητα του δέρματος.

Μετά από 2 εβδομάδες θεραπείας:

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών θα δεί μια μείωση στα συνολικά σημάδια της γήρανσης και ιδίως αύξηση στην σφριγηλότητα του δέρματος.

Μετά από 4 εβδομάδες θεραπείας:

Πολλοί χρήστες θα δουν μία καλύτερη συνολικά κατάσταση του δέρματος σε σύγκριση με πριν από τη θεραπεία. Αυτό περιλαμβάνειμια βελτίωση στην υγιή εμφάνιση του δέρματος και μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Η θεραπεία με Φως, είναι η εφαρμογή της ενέργειας του φωτός για θεραπευτικά οφέλη. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί σε κλινικές για την αποκατάσταση και αισθητικές εφαρμογές για πάνω από 35 χρόνια.

Δεν υπάρχουν γνωστές επιβλαβείς παρενέργειες της θεραπείας με φως. Χιλιάδες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει αυτή την τεχνολογία να είναι ασφαλής και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη θεραπεία μιας ποικιλίας καταστάσεων. Συνιστάται να κάνετε ένα δοκιμή ευαισθησίας στο φως, όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης πριν από τη χρήση για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ευαίσθητοι στο φως.

Ναι, χρησιμοποιήστε τις  κρέμες και τις λοσιόν σας μετά τη θεραπεία με το luxe καθώς το δέρμα σας είναι τώρα καλύτερα προετοιμασμένο για να τα απορροφήσει.

Η κεφαλή Luxe έχει διάρκεια ζωής 300 ώρες που είναι το ισοδύναμο με  6.000 τρίλεπτους  κύκλους.

Όχι. Οι συσκευές λέιζερ και οι συσκευές φωτός δεν μπορούν να διαπεράσουν επαρκώς τα ρούχα ώστε να παρέχουν μια αποτελεσματική θεραπεία.

Τα γυαλιά έχουν παρασχεθεί για την ευκολία και την άνεση σας καθώς μερικοί άνθρωποι βρίσκουν το φως αρκετά λαμπερό. Δοκιμές υπο την αιγίδα της εταιρείας  έδειξαν ότι, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, η συσκευή δεν θέτει σε κίνδυνο βλάβης τα μάτια.

Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα παρέχει περίπου 8-10 τρίλεπτους κύκλους, συνολικά 24-30 λεπτά.

Ναι, το Luxe είναι ελαφρύ και συμπαγές κάτι που διευκολύνει τη χρήση του στα  ταξίδια. To luxe λειτουργεί σε διπλή τάση 110-220V και με ένα μετατροπέα φις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σε όλο τον κόσμο.

Το όφελος από το Luxe είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Ατομικές κεφαλές θεραπείας μπορεί να αγορασθούν ξεχωριστά. Η κεφαλή θεραπείας μπορεί να καθαρίζεται εύκολα μεταξύ των χρήσεων με ένα υγρό πανί και με ήπιο καθαριστικό.

Ναι, η συσκευή χειρός τόσο για το Clear+ όσο και το Luxe είναι η ίδια. Ως εκ τούτου μπορείτε να ανταλλάξετε τις κεφαλές θεραπείας προσφέροντας διάφορετικές λύσεις φροντίδας δέρματος με μία συσκευή. Οι νέες κεφαλές Clear+ και  Luxe είναι επίσης συμβατές με παλαιούς τύπους συσκευών prestige.

Η κάθε κεφαλή φθάνει για 6.000 τρίλεπτες θεραπείες.  Ωστόσο, η διάρκεια ζωής της συσκευής χειρός εξαρτάται από τη χρήση και τη φροντίδα.

Όχι, μην χρησιμοποιείτε το Luxe εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

To Tanda Luxe συνοδεύεται με τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Luxe επαναφορτιζόμενη συσκευή χειρός
  • Κεφαλή θεραπείας Luxe
  • Βάση επαναφόρτισης
  • Τροφοδοτικό
  • Γυαλιά προστασίας
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Ναι, δεν υπάρχει θέμα  αν επικαλύπτονται οι περιοχές θεραπείας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Luxe και μία  φορά την ημέρα για τα καλύτερα αποτελέσματα, ωστόσο, δεν υπάρχει ανώτατο όριο για το χρόνο θεραπείας ανά ημέρα και δεν δημιουργεί πρόβλημα περισσότερη θεραπεία.

To σύστημα μας Prestige είναι μικρότερο μοντέλο που προσφέρει 20 LED στη κεφαλή θεραπείας, ενώ μοντέλο Professional είναι περίπου 1 και μισή φορά μεγαλύτερο και διαθέτει 36 LED στη κεφαλή θεραπείας. Η κύρια διαφορά είναι η έκταση επιφανείας της κεφαλής αγωγής, με το επαγγελματικό μοντέλο να επιτρέπει μια μείωση του χρόνου της θεραπείας.

Ναι, μπορείτε απολύτως να χρησιμοποιήσετε τόσο το Clear + Luxe και την ίδια μέρα. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας ελάχιστος χρόνος που απαιτείται μεταξύ τους, μπορείτε να κάνετε το ένα μετά το άλλο.

To Luxe είναι η επόμενη γενιά της επαναστατικής συσκευής αντιγήρανσης Tanda Regenerade. Ενώ και οι δύο χρησιμοποιούν  κόκκινο φως  LED 660nm για αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, το νέο Luxe είναι τώρα 5 φορές πιο ισχυρό καθώς προσφέρει επιπλέον 2 νέες τεχνολογίες – την ηχητική δόνηση και ήπια αύξηση της θερμοκρασίας για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.