Συχνές ερωτήσεις - Tanda me


Οι θύλακες των τριχών στoχεύονται  με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας το μοναδικό συνδυασμό  elōs από διπολική ραδιοσυχνότητα και ενέργεια φωτός. Η δράση του elōs διεισδύει βαθιά στη επιδερμίδα, με θέρμανση και  καταστρόφή του θύλακα της τρίχας, για μακροχρόνια αποτρίχωση με την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Όχι απαραίτητα!  Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του mē είναι ότι μπορεί να είναι ένα σύστημα αποτρίχωσης "όλα σε ένα" αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα αξεσουάρ (την κεφαλή μηχανικής αποτρίχωσης   ή την ξυριστική κεφαλή. Καθώς το mē περνά πάνω από την επιφάνεια του δέρματος, οι τρίχες μπορεί να αφαιρεθούν ταυτόχρονα με μια μόνιμη μέθοδο elōs και μια άμεση μέθοδο (τα αξεσουάρ: η κεφαλή μηχανικής αποτρίχωσης και η ξυριστική κεφαλή, πωλούνται ξεχωριστά).

Για να εξασφαλιστεί το αποτελέσματα μόνιμης μείωσης της τριχοφυίας (94% μείωση των τριχών μετά από 7 συνεδρίες (θεραπείες) - θα πρέπει να ακολουθήσετε την πλήρη συνιστώμενη διαδικασία 7 συνεδριών, μία κάθε βδομάδα,  ακολουθώντας τα απαιτούμενα χρονικά πλαίσια (ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης) κάθε περιοχής του σώματος.  Σε ορισμένες περιπτώσεις, περισσότερες από 7 συνεδρίες μπορεί να απαιτούνται, καθώς η φυσιολογική αντίδραση ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Μετά τις πρώτες 7 συνεδρίες που μπορεί να επαναλάβετε τη διαδικασία στην επιθυμητή περιοχή του σώματός σας, μόνο αν εμφανίζονται τρίχες και σύμφωνα με τους συνιστώμενους χρόνους περιποίησης. Με την πάροδο του χρόνου - θα παρατηρήσετε όλο και μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ αυτών των επαναληπτικών συνεδριών (ή περιποιήσεων).
Αμέσως μετά τη θεραπεία, το δέρμα σας θα φαίνεται  λείο και ελεύθερο από τρίχες. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τα αξεσουάρ mē, την κεφαλή μηχανικής αποτρίχωσης mē και την ξυριστική κεφαλή για άμεσα αποτελέσματα χωρίς απαραίτητη προετοιμασία.

Το πρωτόκολλο θεραπείας μας έχει αποδειχθεί κλινικά από ομάδα επιστημόνων σε κλινικές δοκιμές που εποπτεύονται από γιατρούς έμπειρους στην τεχνολογία elōs, και υπόσχεται τα καλύτερα αποτελέσματα και την πιο γρήγορη μέθοδο για μόνιμα απαλό δέρμα. Εάν γίνεται χρήση λιγότερο συχνά από κάθε 1 εβδομάδα, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να επανέλθετε στο προτεινόμενο πρωτόκολλο - εκτελώντας μια συνεδρία κάθε εβδομάδα μέχρι να επιτευχθεί η μείωση της τριχοφυίας (αν έχει παρέλθει ένα μεγάλο διάλειμμα συνιστάται να ξεκινήσετε το πρωτόκολλο θεραπείας από την αρχή).  Όταν η τριχοφυία έχει πλέον μειωθεί μόνιμα,  χρησιμοποιείστε το για λεπτομέρειες σε σημεία όπου κρίνετε απαραίτητο (κατά μέσο όρο μετά από 7 συνεδρίες).

Αυτό είναι πιθανόν μερικές φορές να συμβεί καθώς μία τρίχα μπορεί να αυξάνεται μέχρι και δύο εβδομάδες μετά την τελευταία θεραπεία σας, καθώς το στέλεχος της τρίχας έχει βγεί έξω από το δέρμα. Θα εκπλαγείτε να δείτε ότι τελικά η τρίχα θα πέσει μόνη της, φυσικά. Είναι επίσης πιθανό κάποιες τρίχες να εξακολουθούν να αυξάνονται, διότι δεν επηρεάστηκαν από τη θεραπεία λόγω διαφορετικών κύκλων ανάπτυξης των τριχών ή διότι η elōs δεν είχε εφαρμόσει καλά σε όλες τις περιοχές του δέρματός σας. Θυμηθείτε να περιποιηθείτε κάθε περιοχή σύμφωνα με τον πλήρη συνιστώμενο χρόνο, με εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια για καλύτερα αποτελέσματα! (Παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης).

Η θεραπεία με το είναι ασφαλής για χρήση στο σπίτι. Η τεχνολογία elōs είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των ενεργειών RF και IPL. Η χρήση ήπιων παλμών των δύο στοχευμένων τύπων ενέργειας επιτρέπει καλύτερα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν με συνολικά χαμηλότερη παραγωγή φωτεινής ενέργειας και με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης.
Θα είστε σε θέση να επιστρέψετε στις κανονικές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Η τεχνολογία elōs προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας για όλους τους τύπους δέρματος και όλα τα χρώματα τρίχας.

To μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για τη θεραπεία αποτρίχωσηs οπουδήποτε κάτω από το λαιμό σε άνδρες και γυναίκες και κάτω απο τη γραμμή του μάγουλου σε γυναίκες. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αφαιρέσετε τις τρίχες στα χέρια, τα πόδια, τις μασχάλες, την περιοχή μπικίνι, το στήθος, την κοιλιά και την πλάτη. Θυμηθείτε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το .

Για την αποφυγή ανεπιθύμητων δερματικών αντιδράσεων, πάντα κάνετε έλεγχο της ευαισθησίας του δέρματος( παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης και τον οδηγό γρήγορης αναφοράς). Εάν αισθάνεστε άβολα με τη θεραπεία, μειώσετε το επίπεδο elōs.

Ναι! To προορίζεται για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση σε άνδρες και γυναίκες.

Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών της τεχνολογίας elōs, το ευρύτερο φάσμα των αποχρώσεων του δέρματος και όλα τα χρώματα τριχών μπορεί να αντιμετωπίζονται με ασφάλεια. Το έχει εγκριθεί για χρήση για  τύπους δέρματός 1 έως 6 (παρακαλούμε ανατρέξτε στον οδηγό χρήσης για περισσότερες πληροφορίες).
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με το μπορεί να επιτύχουν μείωση της τριχοφυίας σε όλες τις περιοχές του σώματος κάτω από το λαιμό και οι γυναίκες στο πρόσωπο κάτω απο τη γραμμή του μάγουλου. Επιπλέον, θυμηθείτε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το .

Δεδομένου ότι το σωστό επίπεδο elōs, επιλέχθηκε σύμφωνα με τον τόνο του δέρματός σας και ακολουθήθηκαν οι οδηγίες, η χρήση του δεν θα πρέπει να είναι επώδυνη. Μερικές φορές, μια αίσθηση της ζεστασιάς ή γαργάλημα μπορεί να γίνει αισθητό. Για να συνηθίσετε την ενέργεια elōs, σας συμβουλεύουμε να κάνετε τεστ  λειτουργίας, στο χαμηλότερο επίπεδο elōs, σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας κάτω από το λαιμό. Μόλις αισθάνεσθε άνετα με αυτό το επίπεδο, μπορείτε να αυξήσετε τη ρύθμιση της έντασης elōs. Η προσθήκη  της κεφαλής μηχανικής αποτρίχωσης στη συσκευή σας μπορεί να προσθέσει μια μικρή επίδραση πόνου τσιμπήματος παρόμοια με αυτή άλλων αποτριχωτικών συσκευών της  αγοράς.

Μετά από μερικές συνεδρίες θεραπείας θα υπάρχει λιγότερη ανάπτυξη της τριχοφυίας. Πρόκειται για μια προοδευτική και συσσωρευτική μείωση. Όταν οι τρίχες μεγαλώνουν και πάλι ανάμεσα σε κάθε μία από τις θεραπείες, θα είναι λιγότερες, θα είναι λεπτότερες, ελαφρύτερες και με πιο αργή ανάπτυξη. Με το έχετε το προνόμιο της θεραπείας στον ιδιωτικό χώρο του σπιτιού σας και μπορείτε να κάνετε θεραπεία σε μία περιοχή συνεχώς, όταν βλέπετε νέες τρίχες να εμφανίζονται στο σωστό στάδιο ανάπτυξης, ως αποτέλεσμα ενός θύλακα που βρίσκεται στη σωστή φάση ανάπτυξης.

Με το στο σπίτι, μπορείτε να ακολουθήσετε τo συνιστώμενo πρωτόκολλο και να συνεχίσετε θεραπείες βελτίστοποίησης όταν οι τρίχες εμφανίζονται, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ένα επερχόμενο ραντεβού - αλλά κάνοντας το ραντεβού με τον εαυτό σας όποτε θέλετε και μπορείτε!

ΟΧΙ. Από τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω δεν μπορεί κανείς να περιμένει ότι όλες οι τρίχες θα αφαιρεθούν μόνιμα, αλλά θα δείτε μια σημαντική μείωση του αριθμού των τριχών που αναπτύσσονται στην υπό θεραπεία περιοχή. Η διαδικασία είναι μια στατιστική διαδικασία και καθώς προοδεύετε μέσα από το πρωτόκολλο και τη βελτιστοποίηση της θεραπείας, απενεργοποιείτε ένα μεγαλύτερο ποσοστό των θυλακίων. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη και από τη μία περιοχή στην άλλη.

Επειδή υπάρχουν πολλά εκατομμύρια θυλακίων που δυνητικά μπορούν να αναπτυξουν τρίχες στο σώμα, δεν είναι ρεαλιστικό να αναμένετε ότι κάθε ένα θυλάκιο στην περιοχή της θεραπείας θα απενεργοποιηθεί.

Για το λόγο αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν εγγυήσεις ή υποσχέσεις του είδους "όλες οι τρίχες θα φύγουν για πάντα" από μια συγκεκριμένη περιοχή. Τα θυλάκια είναι στενά συνυφασμένα με το δέρμα και το σώμα και ανταποκρίνονται στις εσωτερικές φυσιολογικές αλλαγές.