Συχνές ερωτήσεις - Tanda zap

 

Η θεραπεία φωτός είναι η εφαρμογή της ενέργειας του φωτός για θεραπευτικά οφέλη. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί σε κλινικές για αποκατάσταση και αισθητικές εφαρμογές για πάνω από 35 χρόνια.

Δεν υπάρχουν γνωστές επιβλαβείς παρενέργειες από θεραπεία φωτός. Χιλιάδες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυτή η τεχνολογία είναι ασφαλής και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη θεραπεία μιας ποικιλίας καταστάσεων.

Όχι. Υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, η θερμοκρασία παραμένει σε άνετο επίπεδο. Εάν η θερμοκρασία υπερβεί το επίπεδο αυτό, ένας αισθητήρας θερμοκρασίας τη συσκευής τερματίζει τον κύκλο θεραπείας.

Όχι Η Clear + δεν χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία. Το Clear + χρησιμοποιεί 414 nm μπλε φως LED.

Μπορείτε να περιμένετε να δείτε αποτελέσματα μέσα σε 24 ώρες. To Zap είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθαρίζει ή εξασθενεί τα σπυράκια ακμής μέσα σε 24 ώρες *. * Μ. Gold. W. Τηλεπισκόπησης και J. Biron. (2011) Κλινική αποτελεσματικότητα του Home-Χρήση-Μπλε φως θεραπεία για την ήπια-έως μέτρια ακμή. Αισθητική & Laser Εκεί 2011 Τόμος 13, Νο. 6 - εν αναμονή της δημοσίευσης

Το Zap χρησιμοποιεί 414 nm μήκος κύματος μπλε φως LED. Το μπλε LED φως σε αυτό το μήκος κύματος είναι γνωστό ότι είναι φωτοτοξικό στα βακτηρίδια. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο εξοντώνετε ένα σπυράκι, αλλά σκοτώνετε τα βακτήρια που προκαλούν ακμή, ως εκ τούτου κάνετε πρόληψη μελλοντικών κρουσμάτων.

Το Zap είναι σχεδιασμένο να διαρκέσει για 1000 δίλεπτες θεραπείες. Οι μπαταρίες που συνοδεύουν τη συσκευή σας δεν θα διαρκέσουν για 1000 θεραπείες. Είναι το Zap κατάλληλο για μένα; Εάν πάσχετε από οποιαδήποτε στίγματα ακμής ή ενοχλητικά σπυράκια έχουν που έρχονται στη χειρότερη χρονική στιγμή, το Zap είναι κατάλληλο για εσάς! Αν έχετε πρόβλημα μεγαλύτερο πρόβλημα ακμής, παρακαλώ δείτε το Tanda Clear + (σύνδεσμος στην σελίδα Clear+) για τη θεραπεία μεγαλύτερων επιφανειών.

Μπορείτε να ανακυκλωσετε το Zap, όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Παρακαλώ ενημερωθείτε από το κατάστημα αγοράς ή από τις τοπικές αρχές της περιοχής σας σχετικά με τον τρόπο ανακύκλωσης του Zap σας.

Δοκιμές υπο την αιγίδα της εταιρείας έδειξαν ότι, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, η συσκευή δεν θέτει σε κίνδυνο βλάβης τα μάτια.

Το ZAP μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους και τόνους δέρματος. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες θεραπείες ακμής η προηγμένη συσκευή Zap καθαρισμού της ακμής με φως δεν περιέχει δραστικές χημικές ουσίες. Δεν θα προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος, απολέπιση, ξηρότητα ή υπερ-μελάγχρωση.

Κάνετε θεραπεία σε ολόκληρο το πρόσωπό σας με το Zap; Το Zap είναι κατάλληλο για στόχευση μεμονωμένων σπυριών. Οι μπαταρίες που συνοδεύουν τη συσκευή διαρκούν περίπου για 45 μεμονομένες θεραπείες. Όταν χρησιμοποιείται το Zap μεμονομένα θα πρεγματοποιήσετε 45 θεραπείες. Επιπλέον έχετε ακόμα 955 θεραπείες μέχρι το τέλος ζωής της συσκευής σας! Αν ψάχνετε για συσκευή για χρήση σε όλο το πρόσωπό σας, ελέγξτε το Tanda Clear+ (σύνδεσμος για μεταφορά στη σελίδα Clear+) Έχει ενσωματωμένη μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, καλύπτει περίπου 5 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια από το Zap και διαρκεί για 6.000 θεραπείες. Αν ήθελε να πάρετε ακόμη μεγαλύτερη αξία από τη συσκευή σας Zap και ταυτόχρονα να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον, προμηθευτείτε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Όχι, το Zap λειτουργεί μόνο με 3 μπαταρίες ΑΑΑ και δεν έχει τη δυνατότητα να επαναφορτιστεί όπως και τα άλλα συστήματα μας.

Το Zap θα δείξει με ένα πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει ότι οι μπαταρίες εξαντλούνται.

Για να αλλάξετε τις μπαταρίες σε Zap σας, βεβαιωθείτε πρώτα η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και αφαιρέστε την κεφαλή θεραπείας από τη συσκευή. Στη συνέχεια, βγάλτε τη βάση μπαταριών από τη συσκευή και αφαιρέστε τις 3 μπαταρίες ΑΑΑ. Απλά τοποθετήστε 3 νέες μπαταρίες ΑΑΑ στην βάση μπαταριών και τοποθετήστε τη πίσω στη συσκευή. Ευθυγραμμίστε τα δύο βέλη προς την κεφαλή θεραπεία και τη βάση, και στρέψτε τη κεφαλή προς τα δεξιά για να ασφαλίσει.