Συχνές ερωτήσεις - Tanda clear

 

Όχι. Υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, η θερμοκρασία παραμένει σε άνετο επίπεδο. Εάν η θερμοκρασία υπερβεί το επίπεδο αυτό, ένας αισθητήρας θερμοκρασίας στη συσκευή τερματίζει τον κύκλο θεραπείας.

Όχι. To luxe δεν χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία. Το luxe χρησιμοποιεί 660 nm κόκκινο φως LED.

Μπορείτε να δείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας σε μόλις 24 ώρες!

Ναι! το Clear+ χρησιμοποιεί μπλε φως LED που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει τα βακτήρια P. acnes, θεραπεύει τις υπάρχουσες ατέλειες και αποτρέπει περαιτέρω την ανάπτυξη της ακμής. Αν χρησιμοποιηθεί ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας, μπορεί να αποτρέψει την μελλονική ανάπτυξη των στιγμάτων ακμής.

Πρώτες 24-48 ώρες:
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι χρήστες θα νιώθουν μια ζεστή αίσθηση στο δέρμα που μερικοί έχουν περιγράψει ως κατευναστικό. Πολλοί χρήστες βιώνουν μια μείωση σε μέγεθος των στιγμάτων και μια βελτίωση στην επιδερμίδα τους.

Μετά από 1 εβδομάδα της θεραπείας:
Οι περισσότεροι χρήστες θα βλέπουν μια μείωση του αριθμού των κηλίδων. Η πλειοψηφία θα δεί επίσης μια μείωση της ερυθρότητας και τη λιπαρότητας του δέρματος, και θα συνεχίσει να βλέπει μια συνολική βελτίωση της κατάστασης του δέρματος. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, το Clear+ μειώνει σημαντικά την ποσότητα της ακμής που προκαλούν τα βακτηρίδια στο δέρμα και βοηθά στην πρόληψη την ανάπτυξης της ακμής στο μέλλον.

Όχι, το εμβαδόν επιφανείας του Clear+ είναι 16,7 cm², έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία πολλών στιγμάτων ακμής ταυτόχρονα. Η μεγαλύτερη επιφάνεια εφαρμογής βοηθά επίσης να αποτρέπεται περαιτέρω ανάπτυξη ακμής στη γύρω περιοχή. Για επεξεργασία ενός σημείου δείτε το Tanda ZAP.

Η θεραπεία φωτός είναι η εφαρμογή της ενέργειας του φωτός για θεραπευτικά οφέλη. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί σε κλινικές για αποκατάσταση και αισθητικές εφαρμογές για πάνω από 35 χρόνια.

Δεν υπάρχουν γνωστές επιβλαβείς παρενέργειες από θεραπεία φωτός. Χιλιάδες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυτή η τεχνολογία είναι ασφαλής και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη θεραπεία μιας ποικιλίας καταστάσεων.

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κρέμες και λοσιόν πριν ή μετά τη θεραπεία.

Οι κεφαλές Clear+ διαρκούν για 300 ώρες θεραπείας που ισοδυναμεί με 6000 τρίλεπτους κύκλους.

Όχι. Οι συσκευές λέιζερ και οι συσκευές φωτός δεν μπορούν να διαπεράσουν επαρκώς τα ρούχα ώστε να παρέχουν μια αποτελεσματική θεραπεία.

Όχι. Υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, η θερμοκρασία παραμένει σε άνετο επίπεδο. Εάν η θερμοκρασία υπερβεί το επίπεδο αυτό, ένας αισθητήρας θερμοκρασίας στη συσκευή τερματίζει τον κύκλο θεραπείας.

Όχι. Το Clear + δεν χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία. Το Clear + χρησιμοποιεί 414 nm μπλε φως LED.

Τα γυαλιά έχουν παρασχεθεί για την ευκολία και την άνεση σας καθώς μερικοί άνθρωποι βρίσκουν το φως αρκετά λαμπερό. Δοκιμές υπο την αιγίδα της εταιρείας ς έδειξαν ότι, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, η συσκευή δεν θέτει σε κίνδυνο βλάβης τα μάτια.

Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα παρέχει περίπου 8-10, τρίλεπτους κύκλους, συνολικά 24-30 λεπτά.

Ναι, τοClear+ είναι ελαφρύ και συμπαγές κάτι που διευκολύνει τη χρήση του στα ταξίδια. Η Clear+ λειουτργεί σε διπλή τάση 110-220V και με ένα μετατροπέα φις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σε όλο τον κόσμο.

Το όφελος από την Clear + είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Ατομικές κεφαλές θεραπείας μπορεί να αγορασθούν ξεχωριστά. Η κεφαλή θεραπείας μπορεί να καθαρίζεται εύκολα μεταξύ των χρήσεων με ένα υγρό πανί και με ήπιο καθαριστικό.

Ναι, η συσκευή χειρός τόσο για το Clear+ όσο και το Luxe είναι η ίδια. Ως εκ τούτου μπορείτε να ανταλλάξετε τις κεφαλές θεραπείας προσφέροντας διάφορετικές λύσεις φροντίδας δέρματος με μία συσκευή. Οι νέες κεφαλές Clear+ και Luxe είναι επίσης συμβατές με παλαιούς τύπους συσκευών prestige.

Η κάθε κεφαλή φθάνει για 6000 θεραπείες. Ωστόσο, η διάρκεια ζωής της συσκευής χειρός εξαρτάται από τη χρήση και τη φροντίδα.

To Tanda Clear+ συνοδεύεται με τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Clear + επαναφορτιζόμενη συσκευή χειρός
  • Κεφαλή θεραπείας Clear+
  • Βάση επαναφόρτισης
  • Τροφοδοτικό
  • Γυαλιά προστασίας
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Όχι, μην χρησιμοποιείτε το Clear + εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Το Clear+ συνιστάται για ήπια έως μέτρια ακμή. Δεν συνιστάται για βαθύτερη, πιο κυστική ακμή. Παρακαλώ δείτε το παρακάτω διάγραμμα για να μάθετε αν το Clear + είναι κατάλληλο για εσάς:

 

Τύπος ακμής

Περιγραφή της κατάστασης

Είναι το Clear+ κατάλληλο για σας;

Ήπια Ακμή

Αρκετά σπυράκια με φλεγμονή - κόκκινου χρώματος.

Λιγότερο από 20 λευκά σπυράκια, ή λιγότερο από 15 φλεγμονώδη κόκκινα σπυράκια ή λιγότερο από 30 συνολικά σπυράκια, όχι όλα με φλεγμονή.

Ναι

Μέτρια ακμή

Σπυράκια με φλεγμονή (κόκκινου χρώματος) και φλύκταινες (ορατή συσσώρευση πύου στην επιδερμίδα).

20 - 100 σπυράκια λευκά , ή 15 έως 50 φλεγμονώδη σπυράκια, ή 30 με 125 συνολικά τα σπυράκια, όχι όλα με φλεγμονή.

Ναι

Οξεία οζώδης ακμή

Σπυράκια με φλεγμονή και φλύκταινες (ορατή συσσώρευση πύου στην επιδερμίδα) με μερικές βαθιές οζώδεις βλάβες (στερεή μάζα μπορεί να γίνει αισθητή κάτω από το δέρμα - μπορεί μερικές φορές να έχει διογκωθεί).

Μεγαλύτερες από 5 κύστεις (στερεά μάζα του δέρματος σαν κόμπος, μπορεί να ανυψωθεί ή να γλινει αισθητή κάτω από το δέρμα), ή συνολικός αριθμός από λευκά σπυράκια μεγαλύτερος από 100, ή συνολικός αριθμός φλεγμονωδών μεγαλύτερος από 50, ή περισσότερες από 125 συνολικά βλάβες

Όχι,

Συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας για την καλύτερη θεραπεία με συνταγογράφηση.

Σοβαρή ακμή με κύστεις

Πολλές οζώδεις βλάβες (με τα σημάδια των ουλών)

Όχι,

Συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας για την καλύτερη θεραπεία με συνταγογράφηση.

Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το Clear + δύο φορές την ημέρα για τα καλύτερα αποτελέσματα, ωστόσο, δεν υπάρχει ανώτατο όριο για το χρόνο θεραπείας ανά ημέρα και δεν δημιουργεί πρόβλημα περισσότερη θεραπεία.

Ναι, δεν υπάρχει θέμα αν επικαλύπτονται οι περιοχές θεραπείας.

Ναι, μπορείτε απολύτως να χρησιμοποιήσετε τόσο το Clear + Luxe και την ίδια μέρα. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας ελάχιστος χρόνος που απαιτείται μεταξύ τους, μπορείτε να κάνετε το ένα μετά το άλλο.

Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι οι τεχνολογίες. Ενώ και οι δύο χρήσιμοποιούν 414 nm μπλε LED για να σκοτώσουν τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή, η νέα Clear+ εισάγει νέες τεχνολογίες – την ηχητική δόνηση και την ήπια θερμότητα για να ανοίξουν οι πόροι, ώστε τα βακτήρια να μην μπορούν να κρυφτούν. Η νέα κεφαλή Clear+ είναι συμβατή με τις παλαιότερες συσκευές.